Novi proizvod za trudnice na tržištu

Trudnoća je jedno od nutritivno najzahtjevnijih razdoblja u životu žene. Tijekom trudnoće dolazi do brzog dijeljenja stanica i razvoja organa. Adekvatna opskrba nutrijentima od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta. Uravnotežena i raznolika prehrana od ključne je važnosti prije i tijekom trudnoće kao i za vrijeme razdoblja dojenja, a povećane potrebe trudnica i dojilja za određenim esencijalnim nutrijentima pomaže zadovoljiti Almagea® PRENATAL OMEGA3+.

almagea2

Almagea® PRENATAL OMEGA3+ predstavlja novu generaciju dodataka prehrani, koji u inovativnoj Licaps® DuoCap™ kapsuli s tekućim punjenjem sadrži esencijalne nutrijente u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama za zdravu trudnoću i dojenje. Riječ je o kompleksu vitamina i minerala obogaćenom omega-3 masnim kiselinama (DHA i EPA), folnom kiselinom, vitaminom B12, vitaminom B6, vitaminom D, željezom, magnezijem i jodom. Istraživanja ukazuju da unos folne kiseline prije i tijekom rane faze trudnoće može smanjiti rizik od oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.

Što je Almagea PRENATAL OMEGA 3+?
– Posebno formuliran dodatak prehrani za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje
– Osigurava omega-3 masnu kiselinu (DHA) – važnu za pravilan razvoj djeteta. Dnevni unos od 200 mg DHA za vrijeme trudnoće i dojenja doprinosi normalnom razvoju mozga i oka fetusa i dojenčadi.
– Zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom za vrijeme trudnoće i laktacije. Dodatnim unosom folne kiseline povećava se razina folata majke. Niska razina folata u organizmu majke je čimbenik rizika za razvoj oštećenja neuralne cijevi kod fetusa u razvoju.
– Formulacija bogata željezom. Željezo doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina.
– Zadovoljava potrebe trudnica i dojilja za vitaminima B6, B12, D, E i jodom.
– Dolazi u obliku Licaps® DuoCap™ kapsule koje dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari.
– Licaps® DuoCap™ kapsule štite aktivne sastojke od kisika i vanjskih utjecaja čime se smanjuje oksidacija, razgradnja, hidroliza.
– Bez specifičnog ‘ribljeg’ okusa i mirisa.
– Blage za želudac.

almagea3

Almagea PRENATAL OMEGA3+ preporuča se kao pomoć pri zadovoljenju povećanih potreba za nutrijentima tijekom trudnoće i dojenja. Namijenjen je svim ženama reproduktivne dobi koje planiraju trudnoću, tijekom cijele trudnoće i tijekom cijelog trajanja laktacije. Almagea PRENATAL OMEGA3+ kapsule ne sadrže otapala, konzervanse, gluten, laktozu, škrob, plastifikatore, alergene ni GMO sastojke. Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obroke, a ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove. Ovaj dodatak prehrani dostupan je za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

Komentari