‘All black’ kombinacije za zimu

Boje definitivno doživljavaju veliki ‘revival’ ove sezone. Puderasto ružičasta, boja senfa i boja vina, a naročito crvena, pravi su zimski hit. No, ponekad se najljepše vratiti sigurnosti crne (ne)boje, koja je uvijek dobro prihvaćen izbor u odjevnim kombinacijama. Ona ne mora biti nimalo dosadna u ženskoj garderobi, što pokazuju odjevni komadi iz ponude trgovine – ističu se zanimljivim materijalima, teksturama i krojevima.

Bliži se blagdanska sezona, pa vjerujemo kako će crna boja barem u maloj mjeri zavladati vašim svečanim lookovima. Mala crna haljina klasik je kojeg se uvijek rado prisjetimo kada određene prigode to zahtijevaju, a sve veću konkurenciju u formalnim trenucima ona ima u elegantnom ženskom odijelu u crnoj boji. Kakve sve ‘all black’ kombinacije za zimu isfurati, predlažu Instagram zvijezde, koje su svladale kako u crnoj boji od glave do pete izgledati chic i nimalo predvidljivo.

Za početak, počnite s pletivom, nastavite s finim pletivom i nježnim slip haljinama, a u crnoj boji birajte i modne dodatke. Svi oni mogu se smatrati modnim klasicima, za kojima ćete uvijek moći posegnuti u svoj ormar, bez straha da su ispali iz mode.

Foto: Instagram

Komentari