Proljetne vjenčanice s hrvatskim potpisom

alduk6

ALDUK BRIDAL, linija vjenčanica s hrvatskim potpisom iza koje od 2013. godine stoji domaći dizajner Ivan Alduk, ima nove proljetne modele. Njih u kampanji fotografskog dvojca Decker + Kutić od danas i službeno predstavlja Ivona Bevanda, članica agencije Talia Model, koja kroz seriju vizuala pokazuje svu ljepotu ovih eteričnih vjenčanih haljina.

Ženstvenost i bezvremenska privlačnost, zaštitni su znaci ALDUK BRIDAL linije, a čiste i pomalo futurističke, no jednostavno lijepe i upečatljive fotografije naglasak stavljaju upravo na ALDUK vjenčanice, kojima ni u proljetnoj sezoni neće nedostajati onog ‘wow’ efekta. Na svakoj od osam vizuala jasno su vidljivi luksuzni materijali, posvećenost detaljima i minuciozna izrada ručno i po mjeri izrađivanih vjenčanica.

alduk7

Nova bridal kolekcija donosi vjenčanice za sezonu proljeće/ljeto 2016., a fotografije koje ju prate potpuni su estetski zaokret od dosadašnjih modnih kampanja s ALDUK potpisom. Čiste, pomalo futurističke, no jednostavno lijepe i maksimalno upečatljive fotografije naglasak stavljaju upravo na ALDUK vjenčanice i ruše stereotipe o tome kako bi bridal kampanje trebale izgledati.

alduk8

Nova kolekcija vjenčanica već je dostupna za probu u dizajnerovom showroomu u centru Zagreba uz prethodni dogovor termina. Izrada po mjeri te probe na kojima se svaki detalj dovodi do savršenstva dio su stvaranja idealne vjenčanice s ALDUK potpisom. Mlada Ivona Bevanda iz Talia Model agencije ponovno blista kao zaštitno lice ove priče, Mihaela Dodić kreirala je make-up, a Ksenija Martinović Krpan za Keune Akademiju napravila modernu i gejšama inspiriranu frizuru.

alduk2

alduk4

alduk3

alduk5

alduk

Foto: Decker + Kutić

Komentari