Nova Alduk kolekcija za samouvjerene žene

Poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk pripremio nam je za sezonu proljeće/ljeto 2015. jednu posebnu modnu priču. Kreativna, moderna, ženstvena i dizajnerski upečatljiva ALDUK kolekcija i kampanja naziva ‘Aplhanista’ naglasak stavlja upravo na modernu, uspješnu ženu.

ALDUK_Alphanista-(8)

Aplhanista, značenja ‘self-made alpha female’, kolekcija se sastoji od kratkih, koktel, večernjih haljina, svečanih toaleta namjenjenih crvenom tepihu te od suknji i ručno vezenih majica. Kolorit je raznovrsan i proteže se od crne, tamno plave i tirkizne do boje ciklame, puder i svijetlo roze. Detalji od čipke, ručnog veza, kombiniranja tkanina i stvaranja posebnih tekstura te štrasa su kombinacije koje daju specifičan i unikatan prizvuk cijeloj kolekciji.

ALDUK_Alphanista-(3)

“Ova kolekcija je odraz mojih klijentica i njihova stava prema modi, a osim stilskog nastavka na prethodne kolekcije donosi mnogo kreativnih osvježenja. Izuzetno je vizualno i modno jaka, upečatljiva, ali opet vrlo nosiva, funkcionalna i ženstvena. Koloritom i modelima raznovrsna kolekcija koja će, vjerujem, izazvati pozitivne rekacije mojih vjernih, ali i novih klijentica dostupna je u našem showroomu u centru Zagreba, te na web stranici alduk.hr” objasnio je dizajner.

ALDUK_Alphanista-(1)

Atraktivna modna kampanja snimljena je u Themelia studiju te ALDUK showroomu dok je fotografiju u svoje ruke uzeo mladi i talentirani Franjo Matković kojemu je ovo prva ALDUK kampanja. U ulozi modela našle su se Nives Vinčić i Lucana Mirko, a frizura i make-up djelo su Keune Akademije i Mihaele Dodić.

ALDUK_Alphanista-(4)

ALDUK_Alphanista-(7)

Komentari