Bajkovite lokacije za vjenčanja mogu se pronaći i na Airbnbu

U proteklih nekoliko godina, servis za pronalazak smještaja u gradovima diljem svijeta, Airbnb, prerastao je svoje prvobitne funkcije. Sada na njemu možete osvojiti noćenje na nekim od najluđih destinacija, kao što je smještaj na Velikom koraljnom grebenu u Australiji ili spavanje na vrhu skijaške skakaonice u Norveškoj te birati sobe, stanove, apartmane i vile svih vrsta i veličina gdje god poželite otputovati. Možete spavati čak i u dvorcu, ako to poželite. Pronalazak povoljnog smještaja s njime je uvelike olakšan, pa su tako i daleka putovanja postala puno pristupačnija.

Osim noćenja, smještajni kapaciteti mogu se rezervirati i za različita događanja, između ostalog i za vjenčanja. Pretraživanje je vrlo jednostavno – treba označiti željenu destinaciju, najveći mogući broj osoba (u ovom slučaju 16+) i označiti da želite lokaciju koja je pogodna za evente. Naravno, najvažnija je opcija kontaktiranja vlasnika s kojim dogovarate sve detalje oko potencijalnog događanja kako bi bili sigurni da je malo vjenčanje uistinu moguće.

Nakon upisanih parametara, izlistat će vam se uglavnom vile, no može se tu pronaći i pokoji dvorac kad baš sva ograničenja ostavite sa strane. Nakon detaljnije potrage, svima postaju zajednički fantastični njegovani vrtovi koji pozivaju na intimnu ljetnu vrtnu zabavu, a veliki je plus da uz veliki vrt odmah imate i smještaj za najbliže goste te krov nad glavom u slučaju kiše.

Ako ništa drugo, ovakav način pretrage može vas barem dovesti malo bliže slici idealne lokacije za vaše vjenčanje, pogotovo ako želite da ono bude na otvorenom. Malo mašte nikada ne škodi, zar ne? Pronašli smo nekoliko lokacija koje bi vas mogle inspirirati, pogledajte ih u nastavku…

Foto: Airbnb.com

Komentari