Sve ove zanimljive kuće možete unajmiti

Servis Airbnb koji svojim korisnicima putnicima pruža uslugu unajmljivanja stanova ili soba u gradovima diljem svijeta, redovito odabire neka od najboljih mjesta u kojima mogu odsjesti svi koji to požele, ovisno o financijskoj situaciji.

airbnb7

Off-grid itHouse, Kalifornija (329 € noć)

Srećom, neka od fascinantnih mjesta, stanova i kuća dolaze u prihvatljivim paketima za one željne malo avanturizma i istraživanja po svijetu. Ako nikad niste koristili Airbnb pri putovanju, usluga je vrlo jednostavna. Na stranici odaberete grad u koji odlazite, sve postavke potrebne za lagodan odmor (poput Wi-Fi mreže, parkinga i sl.), a ovisno o domaćinu i slobodnim terminima ugovara se duljina ostanka.

airbnb9

Geysir Cottage, Island (228 € noć)

Ako ste spremni izdvojiti više novca, pred vama stoje čak i noćenja u dvorcu, a oni s manjim budžetom imaju na izbor intrigantne kućice ili kolibice te zgrade vrlo zanimljive arhitekture. Imajte na umu da navedene cijene odgovaraju noćenju po kući ili sobi, tako da se ukupan trošak dijeli na broj gostiju. Pogledajte koja su se mjesta našla na listi kao top izbor Airbnb-a.

Tile House, Kalifornija (160 € noć)

airbnb6

The Seashell House, Meksiko (206 € noć)

airbnb8

Cubehouse, Rotterdam (135 € noć)

airbnb10

B&B Villa San Gennariello, Italija (60 € noć)

airbnb1

Container Home, Mallorca (110 € noć)

airbnb2

Mushroom Dome Cabin, Kalifornija (101 € noć)

airbnb3

Dvorac Kirkby Stephen, Velika Britanija (136 € noć)

airbnb4

ElquiDomos, Čile (174 € noć)

airbnb5

Foto: Airbnb

Komentari