Afirmacije Louise Hay na novim bočicama Jane

U nedjelju, 10. svibnja u prepunom je zagrebačkom parku Maksimir održana zanimljiva radionica o važnosti i značaju afirmacija u svakodnevnom životu. Poklon je ovo svim Zagrepčanima povodom predstavljanja nove, limitirane edicije Jane vode s porukom Louise Hay, žene koja je afirmacijama osvojila ljude diljem svijeta.

Jana_backlabel-LH_

Nove poruke na Jana bočicama ključ su u rukama svima koji žele krenuti prema pozitivnim promjenama, a korištenjem afirmacija s Jana bočica može se utjecati na ostvarenje svih želja te osloboditi put do ostvarenja vlastite sreće. Dokazano je da se pozitivnim mislima život može mijenjati na bolje, jer svjesnim korištenjem afirmacija život privlači pozitivne promjene.

_MG_3647

Licencirana trenerica po metodi Heal your life Louise Hay, Ornela Šare održala je radionicu na kojoj je posjetitelje naučila kako koristiti afirmacije, a jedna od najpopularnijih afirmacija u Maksimiru bila je „Osjećam zahvalnost prema svojem zdravom tijelu. Volim život“. Afirmacije djeluju tako da reprogramiraju čovjekov obrazac razmišljanja te da pomoću njih svaki čovjek mijenja pogled na svijet, ali i pogled na samoga sebe. Mnogi poznati među kojima su Iva Balent, Severina, Iva Balaban, Branka Krstulović, Sanja Doležal i drugi nedavno su potvrdili da su i sami u svakodnevici okrenuti pozitivnom razmišljanju te otkrili da im upravo poruke na Jani često bivaju dnevna inspiracija.

Ornela-u-Maksimiru

Komentari