Što donosi Advent u Splitu?

Split

Split

Zagreb je u subotu 19. studenog na Europskom trgu ugostio Split koji je predstavio svoj bogati blagdanski program. Advent u Splitu započet će za tjedan dana, 26. studenog, paljenjem prve adventske svijeće, te se nastavlja do 7. siječnja, diljem gradskih trgova i ulica.

@katrinfromberlin

@katrinfromberlin

Za dobro raspoloženje na Europskom trgu bila je zadužena voditeljica Nevena Rendeli, uz splitski bend Sunnysiders koji su svojom izvedbom rasplesali okupljene i podsjetili na dobru atmosferu koja vlada Rivom tijekom Adventa u Splitu. Splitsku adventsku atmosferu, kao i svake godine, začinit će šarmantne kućice na Božićnom sajmu uz koje se posjetitelji Splita nakon šetnje gradom i obilaska brojnih znamenitosti mogu okrijepiti. Ondje će naići na delicije poput dalmatinskih krvavica ili bakalara, a mogu se i zasladiti slatkim pitama i zagrijati uz bogat izbor kvalitetnih likera i rakija, kao i kuhanog bijelog ili crnog vina. Na glavnoj gradskoj šetnici zajamčena je dobra atmosfera za koju će se dodatno pobrinuti lokalni DJ-evi, dalmatinske klape, bendovi i zborovi.

Sunnysiders

Sunnysiders

Građani i posjetitelji Zagreba 08. prosinca u Ledenom parku na Tomislavcu ponovno će moći doživjeti dašak splitskog adventskog ugođaja, kada će splitski KUD Jedinstvo izvesti točku Stari splitski plesovi na ledu. Više informacija o bogatoj splitskoj turističkoj i blagdanskoj ponudi pronađite na visitsplit.com.

Advent u Splitu

Advent u Splitu

Foto: Instagram, Split

Komentari