Zimska bajka na Zrinjevcu i Tomislavcu

Zrinjevac Advent 2

Već šestu godinu za redom, Advent na Zrinjevcu bit će prepoznatljiva zagrebačka lokacija. Sada već tradicionalno, spektakularno paljenje božićnih lampica, 26. studenoga u 19 sati označit će početak adventske bajke u hrvatskoj metropoli, okupljajući, kroz 44 dana programa, brojne posjetitelje iz Hrvatske, Europe i svijeta. Simboli Zrinjevca – stoljetne platane, ovoga će adventa imati dodatnu iluminaciju u samim krošnjama, pa će tako najljepši zagrebački park sjajiti tisućama bijelih lampica.

Ledeni park klizalište

No, pripremite se na još jedno iznenađenje u subotu – otvara se Ledeni park na Tomislavcu koji za 26. studenog priprema spektakularni performans s Orašarom kao temom koja će pratiti otvaranje. Posebno će atraktivan biti nastup dvoje vrhunskih talijanskih klizača – Rebbece Ghilardi i Filippa Ambrosinija.

large_ledeni-park2-duval-lr-580f0d122724f

Otvorenje Ledenog parka zakazano je za 18 sati, dok se, podsjetimo, lampice na Zrinjevcu pale sat vremena kasnije, u 19 sati. Nakon ova dva, vjerujemo veličanstvena događaja, možemo reći da je Advent u Zagrebu i službeno počeo.

Ledeni park klizalište

Komentari