Počinje najzabavniji Advent u Zagrebu

SLIDER ADVENT

Početak adventskog doba u samom srcu grada obilježit će 26. studenog u 20 i 30 sati koncert sjajnih Pips Chips & Videoclipsa i već tradicionalno vješanje tisućitog srca na jednom od najljepših događanja i lokacija ovog blagdanskog doba – Adventu na Europskom trgu.

eu-advent-4

Advent na Europskom trgu trajat će čak 37 dana i donosi više od 30 kućica koje će ponovno krasiti Europski trg, na kojima ćete moći kupiti originalne suvenire, najslađe božićne ukrase i poklone te uživati u bogatoj ponudi ugostiteljskih kućica iz kojih će se širiti zamamni mirisi najfinijih slatkih i slanih zalogajčića. A s obzirom kako se nalazi na samom Europskom trgu, na kojem su druge kulture uvijek dobrodošle, imat ćete priliku uživati u blagdanskim običajima, gastronomskim specijalitetima i kulturnim različitostima brojnih zemalja Europske Unije.

I ove godine nastavit će se uspješna suradnja s s Balcony TV Zagreb, koji će na pozornicu ispod staklene kupole dovesti mlade urbane izvođače i bendove te udrugom Boonika i jutarnjim umjetničkim vikend programom ‘Deset štafelaja nedjeljom’. Legenda klupske scene Eddy Ramich na EUadvent dovest će svjetske renomirane predstavnike plesne glazbe i jedini trg s tisuću srca pretvoriti u najveći plesni podij na otvorenom, a za odličnu muzičku podlogu preko dana pobrinut će se DJ-i s Yammat FM radija sa svojim zaraznim plesnim ritmovima, koji će se prenositi putem live streama te će biti zaslužni za legendarne dnevne partyje.

Pips, Chips & Videoclips @ Tvornica kulture, Zagreb, Croatia

Pips, Chips & Videoclips @ Tvornica kulture, Zagreb, Croatia

Kako bi najkraći dan u godini obilježili na prigodan način, 18. prosinca moći ćete pogledati Maraton kratkog filma na velikom platnu pod nazivom Kiša kratiša.Za sve informacije o programu i raznolikom sadržaju pratite društvene mreže Facebook i Instagram.

Komentari