Sve popularnije adidas tenisice

adidas Tubular Kristina Šalinović

Prateći progresivni razvoj modne scene i napredak u dizajnu, adidas je kreirao liniju Tubular tenisica, namijenjenu individualcima s posebnim smislom za estetiku čiji životni stil prate neprekidan napredak i izazovi. adidas Originals Tubular sinonim je za viziju budućnosti i predstavlja savršen spoj mode i sporta za osobe koje traže jedinstven dizajn i funkcionalnost. Ovaj model sve je popularniji na svjetskoj sceni, u svim svojim varijantama, vole ga svi koji u dnevne kombinacije vole dodati notu opuštenog sportskog stila.

adidas Tubular Kristina Šalinović

Nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2016. nudi široki asortiman muških i ženskih modela koji brišu granice između forme i funkcionalnosti. Model za žene dolazi u all black varijanti niskog reza koji savršeno upotpunjuje cjelokupni redefinirani oblik u kojem je poseban naglasak stavljen na dominantni reljefni potplat. Kombinacijom adidas Primeknit materijala i posebnog sustava vezanja omogućeno je savršeno prianjanje zahvaljujući kojem modni poznavatelji mogu hrabro koračati u svoje nove izazove bez kompromisa estetici. Kao lice novih modela odabrana je Kristina Šalinović u fotografijama koje možete vidjeti u nastavku.

adidas Tubular Kristina Šalinović

adidas Originals Tubular tenisice dostupne su u adidas Originals shopu u Bogovićevoj ulici 1a gdje je adidas pripremio poseban kreativni natječaj, a kako bi osvojili Tubular tenisce kupci moraju doći u shop, zauzeti svoju najotkačeniju pozu u Tubular tenisicama te se fotografirati. adidas tim će odabrati najoriginalniju fotku i vlasnika nagraditi Tubular tenisicama. Tubular tenisice dostupne su još i u Sneakers shopu u Ilici u Zagrebu te kod odabranih partnera shopova Tenisice.

adidas Tubular Kristina Šalinović

adidas Tubular Kristina Šalinović

Više informacija potražite na:
instagram.com/adidashrvatska
www.facebook.com/adidasoriginals

Komentari