adidas predstavio novu Climachill kolekciju

Sportski div adidas predstavio je novu Climachill kolekciju za proljeće/ljeto 2015. Jedinstvena linija odjeće i obuće napravljena od inovativne tkanine koja sadrži titan i aluminijske rashlađujuće 3D točke oduševljava sportaše diljem svijeta, neovisno o sportu kojim se bave.

adidas climachill

Kad je riječ o rezultatima svaki stupanj je važan, stoga Climachill linija osigurava vrhunsku izvedbu sportaša usprkos visokim temperaturama: maksimalnom hlađenju pridonose novi dizajn i odabir materijala. Ova se “hladna revolucija” nastavlja crnom sportskom majicom koja pristaje svakom obliku tijela i prikriva znakove intenzivne vježbe i predvodi tehnologiju aktivnog hlađenja u industriji sportske opreme. Osim majice, u liniji se mogu pronaći i tenisice te kratke hlače za još bolje sportske rezultate.

adidas climachill

Lice nove kolekcije je Gareth Bale, igrač Real Madrida i osvajač Lige prvaka, koji je liniju Climachill komentirao riječima: “Preseljenje iz Engleske u Španjolsku bilo je uzbudljivo na sve načine: drukčija zemlja, kultura, jezik, nevjerojatan klub te, naravno, vrijeme. Moji rezultati su dobri zahvaljujući svakodnevnom napornom radu kojim samog sebe tjeram do krajnjih granica. Doista mi je važno da imam dobar proizvod, koji je istovremeno i izgleda dobro. Nove crne sportske majice savršen su primjer cool sportske odjeće: i što se tiče izgleda i što se tiče djelovanja.”

Linija adidas Climachill dostupna je i u hrvatskim adidas shopovima.

Komentari