Acro planer predstavlja novu kampanju

Ovaj petak, 4. rujna, u prostoru Laube – kuće za ljude i umjetnost, predstavit će se nova kampanja poznatog Acro planera za 2016. godinu. Već smo pisali o uspješnom projektu Acro mlade dizajnerice i poduzetnice Elizabete Novaković koja je prije dvije godine lansirala rokovnik i pokrenula pravu malu revoluciju među papirnatim rokovnicima i planerima.

acro post 5

Naime, njezin Acro Goal Achiever drugačiji je po tome što se može bilo kada koristiti, nije kalendarski uvjetovan te potiče na osmišljavanje i dostizanje profesionalnih i osobnih ciljeva. Acro Goal Achiever funkcionira i kao platforma za ilustratore i dizajnere jer sa svakim novim izdanjem planer predstavlja novi vizual naslovnice i novog kreativca koji ju je osmislio.

acro post 3

U Acro 2016. kampanji sudjelovalo je više od 25 kreativaca tako da nove Acro Goal Achievere krase ilustracije Vedrana Klemensa, Klasje Habjan, Marinka Murgića, Lane Hudine i Petre Bartoňkove.

Acro kao platformu prepoznali su i razni blogeri tako da nova Acro kampanja ima i svoje Instagram ambasadore diljem svijeta – Mateju Vrčković (@matejavrckovic), Ivu Šulentić (@minniva), Luciju Dorin (@dorinlucy), Yoncu Erguner (@yoncaerguner), Lemizu Nicolau (@verzali), Fauzi Putra (@ziiarch), Jonasa Kohha (@jonaskohh) te svjetski popularnu blogericu Allison Ehly (@imehly). Što sve novo platforma Acro Goal Achievera donosi možete saznati prateći Instagram profil @acrossthegoals.

acro_post

Na eventu će se predstaviti video kampanje Across the Goals kojim će se otkriti Acro zanimljivosti od prve godine, kako se slavi kada se ostvare zadanji ciljevi te i izložbeni program Acro Goal Achievera. Zanimljivo je da je dio kampanje s ilustratorima vodio Karel Novotny, marketinški konzultant koji iza sebe ima preko 500 projekata. Autorica fotografije je Mateja Vrčković, dok je za video, uz naratorski tekst Nenada Vukušića, zaslužan Rene Batišta.

acro post 2

Komentari