Abbey Lee Kershaw u kampanji za Supergu

abbey lee superga3

Popularni talijanski brend tenisica Superga za svoju novu ambasadoricu odabrao je cool Australku i zvijezdu filma ‘Mad Max: Fury Road’ Abbey Lee Kershaw, koja se u upravo objavljenoj modnoj kampanji pojavljuje u ulozi Supergina zaštitnog lica.

Abbey Lee, Australka iza koje su brojne modne revije, editorijali i kampanje brendova, Gucci Fendi i Versace, a pred njome sve uspješnija glumačka karijera, na vizualima predstavlja proljetnu kolekciju ovih kultnih talijanskih tenisica, čija im je stotinu godina duga tradicija osigurala globalnu popularnost.

abbey lee superga6

Nova Superga kolekcija za proljetne dane obiluje modelima koji bi mogli osvojiti garderobe mladih djevojaka i žena. Na policama trgovina pojavit će se trendi slip-on tenisice, modeli na platformu i modeli sa zmijskim efektom, metalik zlatnim i srebrnim efektima, dok su za sve klasičarke rezervirane bezvremenske Superga platnene tenisice, koje i ove sezone stižu u vječnoj bijeloj i crvenoj boji.

Abbey Lee

Superga je inače poznata po suradnjama s utjecajnim imenima modne industrije, a nakon Alexe Chung, Suki Waterhouse, Chiare Ferragni, Leandre Medine i Binx Walton, čast da promovira i sugerira kako nositi ove kultne tenisice dobila je upravo Abbey Lee, i sama ikona modnoga svijeta. Najnoviji proljetni modeli koje ova australska zvijezda nosi na fotografijama uskoro stižu u trgovine, a Superga tenisice dostupne su za kupnju u ShoeBox, Shooster, Transport i Karla trgovinama.

abbey lee superga5

abbey lee superga2

Abbey Lee Superga

abbey lee superga4

abbey lee superga7

Foto: Superga

Komentari