Piće u najneobičnijem vrtu u Zagrebu

Na samom kraju Savske ceste u Zagrebu, na adresi Horvaćanska 3, otvorio se najneobičniji lokal u Zagrebu. Naziva ‘A most unusual garden’ posve opravdava atmosferu koju dočarava čim uđete u njegovo dvorište.

vrt post 7

Lokal se nalazi na posve neočekivanoj lokaciji, iza ograde, tako da usputnom prolazniku možda i neće isprva upasti u oči. No, žamor koji se čuje skupa s glazbenom pozadinom zaintrigriraju te vas privuku do ulaza. Tu slijedi iznenađenje! Svatko tko prvi put uđe u dvorište ostat će zapanjen mašovitošću uređenja vanjskog prostora i koliko se pažnje posvetilo detaljima.

HENDRICK'S_PON_GOXMAG post

No, ono što najviše iznenađuje jest da u dvorištu, takorekuć na terasi kafića, stoji drvo s drvenom kućicom. Da, u ‘A most unusual garden’ kafiću možete kavu ili bilo koje drugo piće popiti u prekrasnoj atmosferi kućice na drvetu.

vrt post 5

No, interijer nije ništa manje impresivan. Detaljno uređen, isto s kreativnim ‘pomakom’ – umjetnički crteži umjesto tapeta, starinski detalji – zidni satovi, lampe… sve je kao iz nekog drugog vremena i odiše boemskom, umjetničkom atmosferom. Specijalitet kuće je gin-tonic, osvježavajuće alkoholno piće koje se također savršeno uklapa u atmosferu.

vrt post2

vrt post 3

Pri izlasku iz lokala, slijedi još jedno iznenađenje, veliki mural na zidu koji svakog posjetitelja i promatrača ne ostavlja ravnosušnim. Posjet ‘A most unusual garden’-u nije samo doživljaj za nepce, već i jedno iskustvo pomiješano s osjećajem za avanturu i doživljaj lijepoga.

vrt slider

vrt post 9

vrt post4

Foto: Goxmag

Komentari