A most unusual garden dobio je vrtni bistro

ZADRUGA_GOXMAG (10)

Osim divnog sunčanog vikenda prošla subota bila je posebna i zbog toga što je Zagreb dobio novo mjesto za sve ljubitelje dobre hrane i pića. U sklopu lokala A most unusual garden na adresi Horvaćanska 3, svoja vrata otvorio je i Bistro Zadruga.

ZADRUGA_GOXMAG (1)

ZADRUGA_GOXMAG (11)

Neobično dvorište već poznatog lokala upotpunili smo neobičnom Zadrugom za zaštitu voća povrća i mesnih proizvoda. Kao i u prethodnoj inačici vlada maštovito uređenje i pregršt detalja. U obilnoj ponudi jela i oni najzahtjevniji pronaći će nešto za sebe po iznimno povoljnim cijenama.

ZADRUGA_GOXMAG (16)

ZADRUGA_GOXMAG (52)

Ovo je pravo mjesto za sve koji žele započeti dan sa kvalitetnim doručkom. Dan mžete započeti s maštovitim sendvičima, raznovrsnim omletima sa svježim sastojcima i pregršt dodataka kao što su kozji sir, pečena panceta, baby špinat, tikvice i sl.

ZADRUGA_GOXMAG (46)

ZADRUGA_GOXMAG (119)

Ako ste jedan od onih koji su prethodnu večer uživali u čarima zagrebačkog noćnog života te im je potrebno podizanje energije, za doručak im je pripremljen veliki izbor svježe cijeđenih sokova.

ZADRUGA_GOXMAG (143)

ZADRUGA_GOXMAG (150)

Za one koji nisu pobornici toga da je doručak najvažniji obrok i vole malo duže odspavati u popodnevnoj ponudi mogu kušati domaća variva, svježe salate ili proljetne rolice. Za dnevnu ponudu jela i pića posjetite Facebook stranicu.

ZADRUGA_GOXMAG (148)

ZADRUGA_GOXMAG (76)

 

Foto: #GOXMAG

Komentari