8 street style kombinacija koje je lako ostvariti

Street style fotografije vječna su inspiracija. Iako smo navikli gledati one najotkačenije, već nekoliko sezona svjedočimo povratku klasičnijih i jednostavnijih modnih izbora fashionista. Dolaskom proljeća i približavanjem hrvatskih modnih događanja, zanimljivo je istražiti nove trendove i inspirirati se za nove odjevne kombinacije.

street style inspiracija (3)

Tjedni mode tek su završili, a osim što je svjetska moda scena mogla saznati što ih čeka na jesen 2015., tu je niz street style izvještaja koje još uvijek uživamo promatrati. Znamo što su nosile svjetske street style zvijezde, ali moramo priznati kako sve zanimljivije postaje promatrati osobni stil manje poznatih fashionista.

Među otkačenim trendovima i odjevnim komadima iz najnovijih kolekcija, pravi odmor za oči oni su jednostavniji stylinzi koji mogu poslužiti kao svakodnevna ideja. Kožna jakna i bijela košulja, upečatljiv kaput i šarene tenisice, baloner u jarkoj boji i proljetna suknja… Donosimo 8 street style lookova koje možete lako ostvariti već danas jer većinu ovih modela već vjerojatno imate u svom ormaru.

street style inspiracija (2)

street style inspiracija (4)

street style inspiracija (5)

street style inspiracija (6)

street style inspiracija (7)

street style inspiracija (8)

street style inspiracija (1)

Foto: Imaxtree

Komentari