6 načina na koje možete zavezati rep ove sezone

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Kada su frizure u pitanju, u današnje je vrijeme zastupljeno nekoliko trendova, koji se kako sezone prolaze samo izmjenjuju na tronu popularnosti. Tako nam se periodički u život vraćaju šiške, dominiraju bob i lob duljine, a ponekad scenom zavladaju i pixie stilovi. Imate li dugu kosu, nosite ju ili raspuštenu ili stilizirate u punđe, pletenice i repove. A rep koji se također s vremenom vratio, iako zapravo nikada nije nigdje ni otišao, je onaj – konjski. O njemu se samo više priča jer ga ove jeseni nosi više poznatih djevojaka i žena.

Alicia Vikander

Alicia Vikander

Frizura je stara, no modifikacije koje doživljava kreativne su i nove. Konjski rep može se nositi vrlo nisko ili vrlo visoko. Doutzen Kroes pokazala je kako spojiti nisko pozicioniran konjski rep, i to u sleek varijanti, s dubokim razdjeljkom i zaglađen uz glavu. Niski rep ponijela je i Alicia Vikander, iako sa sasvim drugačijom teksturom. Njen konjski rep je razbarušenog karaktera i k tome sve do vrha povezan gumicama, za vrlo efktni dojam.

Bella Hadid

Bella Hadid

Selena Gomez i Bella Hadid s druge strane pokazuju kako im stoji strogi i čvrsti, visoki konjski rep koji dodatno ističe crte lica, a umjesto gumice, zavezati se može jednim izdvojenim pramenom kose. Osim ravan i sleek, konjski rep ove sezone može biti i valovit, što su među zadnjima pokazale Doutzen Kroes i Natasha Poly.

Blake Lively

Blake Lively

Selena Gomez

Selena Gomez

Natasha Poly

Natasha Poly

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari