5 organskih šampona za kosu

sampon

Pridajete li pozornost tome što jedete, vrlo vjerojatno svjesni ste i toga koliko je bitno obratiti pažnju na kozmetiku koju koristite i koji sve sastojci dolaze u doticaj s vašom kožom. U današnjoj ubrzanoj svakodnevici istovremeno je vrlo lako smetnuti s uma što se sve nalazi u proizvodima koje koristimo na tjednoj bazi, a tu je ponajprije riječ o šamponu.

Zabluda je da puno pjene u šamponu ujedno znači i čišću kosu, a sastojci koji omogućuju ovaj efekt prilikom šamponiranja zapravo mogu izazvati iritacije i upalne procese, biti vrlo štetni za tjeme, pa čak i narušiti imunitet. Ukoliko ste imali neugodnih iskustava s konvencionalnim šamponima, alternativu ste pronašli u prirodi, čiji su nam ekstrakti omogućili mnogo zdravije, kvalitetnije pa čak i učinkovitije proizvode.

sampon2

Organski šamponi za kosu spajaju najbolje i najzdravije iz prirode, a istovremeno u širokom luku zaobilaze sintetske mirise i konzervanse poput parabena, mineralnih ulja, propilenglikola. Oni su jako nježni, no istovremeno vrlo učinkoviti. Dubinski čiste tjeme, njeguju i ojačavaju folikule i potiču rast kose, a nakon njihova korištenja rezultat je sjajna i zdrava kosa. Pet šampona koji obnavljaju, njeguju i štite kosu, a mogu se nabaviti u Hrvatskoj, donosimo u galeriji.

Foto: Madara

Komentari