5 opuštenih gradskih kombinacija poznatih

Kada ne posjećuju evente, premijere ili ostale svečane događaje, celebovi se vole opustiti u šetnji gradom, odlaskom u shopping ili druženjima s obitelji i prijateljima. Mnoge poznate dame svoje gradske kombinacije zasnivaju na casual komadima koje mogu nositi u svim prigodama ali aktualnih trendova ne nedostaje.

evamandes

Eva Mandes

Diane Kruger, Eva Mandes i Victoria Beckham znaju da je klasika neusporediva s trendovima koji dolaze i prolaze, ali istovremeno uživaju u akutalnim komadima kao što su široke hlače koje kao da su vremeplovom stigle iz sedamdesetih te lepršavim suknjama u stilu 50-ih krojenima tako da naglase žensku siluetu.

victoria

Victoria Beckham

Traperice nikad ne izlaze iz mode kada je riječ o street style-u, a boje koje prevladavaju među poznatima su crna, smeđa i tople zemljane nijanse. Hlače su izrađene u remodeliranoj formi sedamdesetih, a vidljivo je i eksperimentiranje s naglašenim krojevima i uzorcima tipičnim za to doba.

dianekruger

Diane Kruger

Dva modela, Gigi Hadid i Karlie Kloss kada ne koračaju modnim pistama, prezentiraju stilski dotjerane kombinacije koje istovremeno djeluju jako svježe i opušteno, Gigi u sportskoj, a Karlie u neodoljivoj poslovnoj. Utjecaj boho stila vidljiv je i kod ovih ljepotica.

Od modnih dodataka aktualne su male kožne torbice, koje su odlična alternativa tipičnim clutch torbicama, a poznate ljepotice ih nose samouvjereno uz sunčane naočale i minimalistički nakit. Od ovih dama svakako se isplati uzeti pokoju modnu smjernicu i primjeniti je na vlastiti stilski razvoj.

karliekloss

Karlie Kloss

gigihadid

Gigi Hadid

Foto: Splash

Komentari