5 modela čizmi koje možete nositi na skinny jeans

Svoje omiljene traperice ne trebate uvijek nositi na uobičajan način. Ove zime žene će birati skinny traperice koje osiguravaju vrhunsku udobnost i nesputanost pokreta. Paleta boja obuhvaća elegantne nijanse bezvremenske crne boje te ‘medium’ plave. U sezoni jesen/zima ovaj faktor prelazi u pravi ‘bajkerski’ stil s rupama i poderanim koljenima. Uz skinny jeans koji je uvijek u modi, kombinacija trendi čizmi i vječnog trapera čini odličnu street style kombinaciju za sve prigode.

cizme

@lookdepernille

Gležnjače su najtrendi model ove sezone, a dolaze u pregršt varijanti. Klasične crne na ravnu potpeticu odličan su izbor za svaki dan, a u high street ponudi možete ih pronaći mnoštvo.

zara

Zara (399 kn)

Čizme iznad koljena vratile su se ovu sezonu kao kraljice glamura i street stylea, a najpoželjnije su od brušene kože i pliša u smeđoj ili crnoj boji. Upravo će ovakav model doći do izražaja uz izblijeđeni traper.

zara2

Zara (1,395 kn)

Boho modeli s resama odlična su alternativa klasičnim modelima čizmi, i uz će sve ljubiteljice stila sedamdesetih zablistati bez puno truda.

bershka

Bershka (599 kn)

Ako tražite upečatljivije modele, sjajne čizme prožete šljokicama nisu namijenjene samo za večernje izlaske.

stradivarius

Stradivarius (278 kn)

Još jedne čizme koje morate imati ove jeseni, su one od baršuna. Materijal koji je u povijesti bio sinonim za luksuz danas dominira svih modelima odjeće i modnih dodataka.

stella

Stella McCartney (net-a-porter.com)

Foto: Instagram

Komentari