5 malih i praktičnih drogerijskih pudera

Rimmel London Fresher Skin pjenasti puder

Uz sve karakteristike koje tražimo u idealnom puderu, bitna stavka svakako je i ambalaža proizvoda, koja je u najboljem slučaju mala, praktična i jednostavna za nošenje, gdje god krenuli. Ona za kojom lako posežemo u svoju torbicu kada u nekoj fazi dana želimo popraviti make up ili ga za potrebe određene prigode želimo pretvoriti iz dnevnog u večernji.

Što se spomenute praktičnosti tiče, malo koji puder nadmašuje one pohranjene u malim, staklenim posudicama, poznate i kao ‘mousse’ puderi. ‘Mousse’ je inače desert prepoznatljiv po svojoj pjenastoj teksturi, a upravo su takvi i ovi puderi – lagani i prozračni te se izuzetno lako nanose, razmazuju i stapaju s kožom. Baršunastog su efekta i matiraju kožu, zbog čega su idealni za mješovite i masne tipove. Matiraju, ali ne isušuju, pa s ovim puderima nećete imati problema u smislu da će rezultirati perutanjem na površini kože.

Iako se svi trenutno okreću jačim puderima, u skladu sa zimskom sezonom, ako ne volite onaj osjećaj težine na licu, ovi su puderi stvoreni za vas. Pružaju srednje jako prekrivanje i rješavaju problem malih nesavršenosti, rezultirajući ujednačenim tonom kože i tenom vrlo prirodnog dojma. Društvu ovih laganih formula koje dopuštaju koži da diše, ove se zime pridružio Rimmel Fresher Skin puder koji je stigao i u naše drogerije, a već neko vrijeme poznati pjenasti puderi nalaze se u ponudi drogerijskih brendova Catrice, Revlon, Bourjois i Maybelline.

Komentari