5 lookova Olivije Palermo na Tjednu visoke mode

Schiaparelli : Front Row - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2016-2017

Revija kuće Schiaparelli

Redovita posjetiteljica svih važnijih modnih događanja u svijetu, njujorška je trendseterica Olivia Palermo. Bez nje ne može proći niti jedan New York Fashion Week, a Olivia rado posjećuje i revije bliskih si modnih brendova u Milanu i Parizu. Upravo je Pariz bio njena privremena adresa posljednjih dana, gdje se održavao Tjedan visoke mode.

Olivia Palermo sjedila je u prvom redu revija kuća Dior, Valentino, Alexis Mabille, Giambattista Valli i Schiaparelli, a za svaku od njih u kratkih nekoliko dana mijenjala je lookove i još jednom pokazala svestranost osobnog stila. Prohladni Pariz bio je odlična prilika za prošetati neke od komade iz jesenskih kolekcija dizajnera, a Olivia je haute couture tjedan započela eklektičnim odijelom i kombinacijom prugastih i cvjetnih uzoraka, u kojoj se pojavila na reviji Schiaparelli.

Christian Dior : Photocall - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2016-2017

Revija kuće Dior

Revija kuće Dior predstavila nam je preppy-chic Oliviju u plavoj košulji i kuta-haljini na dugački cif u kojem je trendseterica izgledala kao moderna školarka. Uslijedio je Giambattista Valli, na čijem se predstavljanju kolekcije Olivia pojavila u kombinaciji upečatljive suknje i maslinasto zelene bomber jakne, a za reviju Alexis Mabille odjenula je ‘all black’ modni look. Za kraj ostao je još Valentino, na čiju je reviju Olivia stigla u efektnoj, resastoj dolčevita haljini, uparivši ju s muškim lakiranim oxfordicama.

Revija Giambattiste Vallija

Revija Giambattiste Vallija

Revija Alexis Mabille

Revija Alexis Mabille

Revija kuće Valentino

Revija kuće Valentino

Foto: Guliver/Getty Images, Splash News

Komentari