Dječje sjedalice koje imitiraju njihanje u zagrljaju

4moms1

Američki brend 4moms na tržištu je već dugi niz godina, a za to vrijeme svojim je korisnicima ponudi brojne inovacije na polju dječje opreme koja olakšava mladim roditeljima brigu o njihovim mališanima. Najpopularniji proizvodi su im električne kombinacije sjedalica i njihaljki za bebe – mamaRoo, bounceRoo i rockaRoo – koje svojim oblikom imitiraju prirodnu atmosferu maternice tako da se dijete osjeća zaštićeno, a pokretima oponašaju njihanje u roditeljskom zagrljaju.

4moms bounceRoo

4moms bounceRoo

Ovisno o modelu, 4moms sjedalice mogu se nježno njihati u različitim smjerovima i bebama pružati ugodan osjećaj kao da su u maminom ili tatinom krilu. BounceRoo je najjednostavniji i emitira tri različita tipa vibracija, rockaRoo funkcionira kao njihaljka s pokretima naprijed-nazad, dok je mamaRoo najkompleksniji u seriji s nekoliko različitih mogućnosti nježnih kretnji u više smjerova.

Uz to, na rockaRoo i mamaRoo može se priključiti i pametni telefon za emitiranje umirujućih zvukova uz koje će se beba osjećati zaštićeno i sigurno. Sjedalice dolaze u paketu s nekoliko promjenjivih navlaka upečatljivih boja, a svaka ima i mobil koji se kreće zajedno s uređajem te okupira pažnju mališana i razvija motoriku.

4moms rockaRoo

4moms rockaRoo

 

Novorođenčad u ovim sjedalicama može mirno odspavati, dok će malo stariji moći duže vremena biti zabavljeni i umireni kretnjama. Zahvaljujući sigurnosnom pojasu nema straha od nezgoda, anatomski oblik smiruje i uspavljuje bebu te oslobađa ruke roditeljima za druge zadatke.

4moms mamaRoo

4moms mamaRoo

4moms brend nedavno je stigao u Hrvatsku – potražite ga u dućanima dječjom opremom.

Foto: 4moms.com

Komentari