3 najtraženije bob frizure

Jedna od najmodernijih frizura svih vremena. Nosiva u svim generacijama, ne bira dob i odgovara svim tipovima kose, tankoj, gustoj ili kovrčavoj. Jedina stvar na koju treba paziti je da se odredi kakav bob odgovara vašem licu. U moru bob frizura stilisti salona Dessange izdvajaju najmodernije varijante koje vladaju svjetskom scenom.

emmastone

Long bob ili poznatom pod novim moderniziranim imenom LOB je vrsta boba koji je šišan na dužinu do ramena (srednja dužina kose), lagano postepeno ošišano da se dobije takozvani „pokret u kosi“ i volumen. Ova vrsta boba se preporuča ženama ovalnog, srcolikog ili uskog lica.

Asimetričan bob je vrsta boba koja se šiša tako da se jedna strana ostavi duža a druga kraća. Nosi se sa razdijeljenom kosom sa strane bez volumena u predjelu jagodica, ravne fenirane kose. Ova vrsta boba najviše bi odgovarala širem obliku lica.

michellesređeno

Ultra short bob je prva ošišana bob frizura koja je svoju popularnost dobila već 1292.g. pojavom Louise Brooks u filmu Pandorina kutija. Ova kultna frizura gdje se dužina kose na licu krati do jagodica ili do donje čeljusti ravnajući se prema uhu. Kod ovako šišanog boba obavezne su šiške koje ovoj frizuri daje poseban potpis i izgled jedne sigurne i odvažne žene spremne na sve.

katieholmes

 

Tekst: Sanja Čabraja iz salona Dessange
Foto: Getty images

Komentari