3 jednostavne kombinacije poznatih koje je lako ostvariti

Poznate fashionistice znaju kako nositi komade sezone. Posebnost njihovog stila je u tome što se ne opterećuju s slijepim slijeđenjem trendova, već ih prilagođavaju svom modnom izričaju. U jednostavnim kombinacijama tako su zablistale Alexa Chung, Zoe Kravitz i pjevačica FKA Twigs.

alexa

Alexa Chung

Alexa je odabrala traper kombinezon u kojem možete provesti cijeli dan. Osim što je istaknuo njenu vitku liniju, ovakav model je efektan, a kao upečatljive cipele dodatno su naglasile kombinaciju. Idealan je kako za dnevni tako i za večernji ‘look’. Američka glumica Zoe Kravitz je prošetala ulicama New Yorka u klasičnoj crnoj haljini, a pošto je Zoe sklona eksperimentiranju kao i jednostavnim komadima, ovaj kratki model haljine je odličan izbor za ljeto.

zoe

Zoe Kravitz

Crna masivna ogrlica pristaje ovom gothic-rock izdanju. Britanska glazbena senzacija FKA Twigs osvaja svijet svojim neobičnim modnim ukusom i glazbenim izričajem. Ona je za svoju street style kombinaciju, u šetnji s glumcem Robertom Pattinsonom  viđena u bijeloj lepršavoj haljini, koja dužinom i krojem pristaje građi njenog tijela. Još jedna odlična kombinacija koju i vi možete ostvariti. Inspirirajte se!

fkatwigs

FKA Twigs

Foto: Splash

Komentari