‘Must-have’ za neočekivani ljetni pljusak

‘3 in a bundle’ multifunkcionalan je džepni paketić u kojem je složena kratka jakna s mobilnom kapuljačom. Radi se o proizvodu kojeg je dizajnirala mlada modna dizajnerica Jelena Holec, a koja aktivno djeluje na domaćoj i inozemnoj sceni pod brandom Yelena H.

kabanica 5

Praktična i sklopiva kratka jakna zahvaljujući impregniranom sloju služi kao i kabanica. Uz jednostavnu i laganu upotrebu jaknu-kabanicu čine originalnom specifični tekstilni uzorci, koji su aplicirani na tekstilnu površinu digitalnim postojanim tiskom.

kabanica 1

‘3 in a bundle’ prototip proizvoda prvi je put predstavljen na prestižnoj izložbi Young Balkan Designers 2015. čiji su selektori bili renomirani internacionalni produkt dizajneri među kojima je i poznat dizajner interijera Konstantin Grčić. Produkt je realiziran kao dio aktivnosti projekta Croatian Design Superstorea, u kojem se lansira rad mladih dizajnera olakšavajući put od ideje do tržišta.

kabanica 6

‘3 in a bundle’ by Yelena H. je ‘must-have’ proizvod za novu festivalsku sezonu, a ekskluzivno je dostupan u Croatian Design Superstoreu.

kabanica 9

kabanica 8

Komentari