3 gradske kombinacije poznatih za inspiraciju

Jemima Kirke

Jemima Kirke

Jednostavne dnevne kombinacije ponekad nije lako ostvariti. U moru trendova i nepotrebnih komada koje vjerojatno imate u svojim ormarima, lako se izgubi nit vodilja za dobar styling. Kada stigne nova sezona, vjerojatno vas često uhvati nespremne bez ideje što odjenuti. Zato je ponekad dobro podsjetiti se koji su ključni komadi kada se radi o vašem osobnom stilu te ključni komadi aktualne sezone.

Upravo s time dobro su upoznate neke od poznatih dama svjetske scene te njihove stilistice koje briljiraju u osmišljavanju, kako večernjih, tako i opuštenih dnevnih kombinacija. Među najbolje odjevenima svakako je Sienna Miller koja je za odlazak u grad nosila popularne Gucci natikače s krznom, trenutno jedan od najpoželjnijih modnih dodataka. Uz njih je kombinirala sivi jeans, plavu košulju i klasičan kaput u boji devine dlake. Kao odlična inspiracija može poslužiti i odjevna kombinacija Jemime Kirke, poznatijoj kao Jessa iz serije Girls. Pomalo u vintage stilu, Jemima je nosila midi haljinu u zelenoj boji na crne balerinke, a svemu je dala poseban dojam kaputom i sunčanim naočalama u istoj boji.

Sienna Miller

Sienna Miller

Glumica Diane Kruger poznata je po svojim ‘stylish’ dnevnim izborima. Nedavno je tako nosila trendi tregerice koje je upotpunila popularnim Stella McCartney cipelama, a bijeli T-shirt učinila je  šarenom maramom oko vrata. Zanimljivo je kako su sve tri glumice odabrale kaput u boji devine dlake. Model koji svakako još možete nositi ovog proljeća, osobito one u laganijoj verziji.

Diane Kruger

Diane Kruger

T.B.
Foto: Splash

Komentari