20 suknji za povratak u ured

Iako ljeto još uvijek nije gotovo te još imamo prilike uživati u suncu i moru, bliži se i povratak u realnost i uobičajenu rutinu. Kako bismo vam barem malo olakšali povratak u grad i svakodnevne odlaske na posao, u galeriji donosimo nekoliko suknji uz koje će kraj ljeta ipak biti podnošljiv.

Promjenjivo prijelazno vrijeme s ljeta na jesen često nam uzrokuje probleme pri oblačenju – na trenutak je vruće, a čim se sunce malo sakrije, postaje hladnije. Kako biste takve situacije dočekali s lakoćom, predlažemo midi suknje širokog kroja koje vas neće sputavati u svakodnevnim aktivnostima. Osim jednobojne, potražite suknju s printom – prugice, cvijeće i ostali uzorci uvijek su u trendu, a njihovo šarenilo zadržat će ljetnu atmosferu još koji dan. Kombinirajte ih s jednostavnim košuljama i majicama ili pak s topovima istog uzorka kako biste dobili trendi komplet.

Pencil suknja klasični je poslovni komad koji odgovara i najstrožim pravilima uredskog odijevanja, no to nikako ne znači da mora biti dosadna. Ukoliko se odlučite za jednobojni model, poigrajte se njegovim materijalom i teksturom i kombinirajte s naizgled neočekivanim gornjim dijelom. Ako ste u potrazi za statement komadom, elegantna pencil suknja zanimljivog uzorka pravo je rješenje za vas. Sa cvjetnim ili apstraktnim uzorkom nečete pogriješiti, a zanimljivo rješenje je i kombinacija dvaju uzoraka, na primjer prugica i cvjetova.

Takve suknje izvrsno će izgledati uz gotovo sve – kratke topove istog uzorka, klasične košulje ili majice koje ćete samo na jednom dijelu zataknuti u suknju za ležerniji dojam ili odlazak na piće nakon posla. Nekoliko modela u kojima ćete lakše pretrpjeti povratak u grad pogledajte u galeriji.

Komentari