20 modela kupaćih kostima s trakom

Takozvani bandeau bikiniji pravi su hit zadnjih nekoliko sezona, a sigurno ćemo ih na plažama gledati i ovo ljeto. Jednobojni, na prugice, s cvjetnim uzorkom, s volanima ili šljokicama, ima ih u svim mogućim bojama i kombinacijama pa će čak i one najzahtjevnije među nama odabrati model po svom ukusu.

tekst-03

Ovakav model bikinija jednostavan je i praktičan jer je jednako dobar za sunčanje kao i za aktivnosti na plaži. Vezice koje se vežu oko vrata raspustite prilikom sunčanja kako vam ne bi ostali bijeli tragovi na koži koji će kasnije provirivati iz majice. Ako se pak spremate na odbojku na pijesku ili neku drugu aktivnost, vezice će pomoći da kupaći ostane na mjestu.

tekst01

Mornarski stil uvijek je dobar odabir za ljeto. Klasične plavo bijele prugice često viđamo u toplijim mjesecima, a ako više volite jednobojne bikinije, za vas su oni bijeli s plavim detaljima. Možete i kombinirati prugice s jednobojnim komadima ili čak potpuno drugačijim uzorkom, kako to rade prave surferice. Cvjetni uzorak još je jedan ljetni klasik koji je u trendu i ove sezone, a predlažemo da ga isprobate u kombinaciji s mornarskim.

tekst02

Bandeau bikini, zbog svojih brojnih varijacija stoji svima. Isprobajte onaj poput ravne ili presavinute trake, neki s prorezom ili naborom na sredini i zasigurno ćete naći neki koji vam odgovara. Možete birati između onih s ili bez podstave ili žice, ovisno o tome što više volite i u čemu se osjećate najugodnije. Donji dio odaberite ovisno o svom obliku tijela. Kombinirajte različite boje i uzorke za dozu razigrane ljetne atmosfere, a u našoj galeriji pogledajte 20 modela u kojima ćete uživati u ljetu.

Foto: Triangl Swimwear

Komentari