20 modela hlača koje morate imati u ormaru ove jeseni

Svaka žena u ormaru treba imati određene modele hlača koje može nositi ovisno o prigodi. Ove jeseni prednost je u tome što su svi modeli ‘in’, a ima ih pregršt. Kreiranje stila tako se ne definira kroz trendove već kroz osobne afinitete koje svi posjedujemo.

hlačepost

Dizajnerske kolekcije sadrže od vintage do boyfriend modela hlača. Boho stil i stil sedamdesetih je utjecao na sezonske trendove više no ikad, formirajući krojeve hlača koji su odmakli od klasičnih formi na koje smo navikli. Ako volite ležernije modele, u svoju garderobu uvrstite tzv. mom’s jeans, visokog struka i izbljeđenog trapera. Za jesenske dane odlična je i boyfriend varijanta hlača, niskog struka, a popularne su poderane i s prorezima koji daju šik efekt.

Pravi street style model su i uvijek aktualne skinny jeans, dok će se klasičarke odlučiti i za uredske modele s trapezom. Od materijala se koristi sve, od trapera do pliša. Ako želite ostaviti dojam, odaberite hlače s uzorkom ili printom, sigurno ćete mamiti poglede. To su samo neki od modela koje morate imati ove jeseni u svom ormaru, a sigurni smo da ćete u našoj galeriji pronaći savršeni za sebe.

Komentari