20 komada ‘nude’ nijansi za ljeto

Ovog proljeća i ljeta sve se vrti oko nježnih ‘nude’ nijansi! Dizajnerski komadi, stil modnih blogerica i street style kombinacije upotpunjene su svijetlim bojama dok oblik i tekstura svakog modela odjeće stvaraju čvrstu harmoniju, a jednostavne linije čine ih idealnima za opušten i elegantan dojam. U kolekcijama pronalazimo dugačke haljine, hlače širokog kroja, topove, kao i modne dodatke u trendi bojama.

komadinaslovna

Posebnost ovih nijansi je u njihovoj romantičnosti i namijenjene su ženama koje su tajnovite, senzualne i moćne, a preferiraju nepogrešivu klasiku. Iako na prvu ostavljaju dojam nježnosti, svijetloružičasta, smeđa, bež i siva mogu se kombinirati s svim jakim printovima i uzorcima i čine osnovu svake garderobe. Kontradiktorno modno eksperimentiranje i kombiniranje minimalizma s upečatljivim krojevima postala je svojevrsna mantra koja je zasjenila sve modne trendove i pokrenula modnu revoluciju čime je još jednom dokazano da u modnom svijetu nema pravila.

Bijela je boja koja najbolje pristaje ovakvim nijansama, jeans u casual varijanti, a od nakita zlato. Tako su nenosivi elementi spretno preneseni u nosive, a odjeća vješto balansira između suptilnog ‘unisex’ pristupa modi i nešto ženstvenijih formi te odgovara na izazove današnjice. Zaljubite se u ove boje i svom ‘looku’ pružite pečat nježnosti.

Komentari