‘Coolerica’ Dakota Johnson

Koncept ‘normcorea’, takozvanog diskretnog odijevanja, usvojila je i mlada zvijezda filma “Pedeset nijansi sive” Dakota Johnson. Trend jednostavnog, minimalističkog stila, koji kombinira muške odjevne komade sa ženskim još je prošle godine postao popularan, a glumica je pobornica upravo takvog casual izgleda.

dakota

Po uzoru na posljednje dizajnerske trendove koje voli Dakota, vintage sako krojen po mjeri može se nositi na traperice ili tenisice, čime suptilno krstarite između konceptualnosti 60-ih i 70-ih godina te ženstvenosti modernog doba. Mlada zvijezda izgleda besprijekorno u elegantnim izdanjima kao i dok šeta ulicama New Yorka.

Svoj stil glumica gradi na basic komadima kao što su crne hlače, a obožava dizajnerske torbe i minimalistički nakit. ‘Heroina’ street style-a izgleda kao djevojka iz susjedstva ali na crvenom tepihu može se vidjeti u sekspilnijim izdanjima. Dakota je iskonska ljubiteljica klasike, preko vintage T-shirta do jednostavnih lepršavih haljina, a ovaj ‘look’ posljednjih godina prigrlile su modno osviještene žene diljem svijeta.

Dakota Johnson

Dakota Johnson

dakota johnson

Dakota Johnson

Dakota Johnson with friend in New York

Dakota Johnson

Foto: Getty Images/Splash

Komentari