15 proljetnih haljina koje možete nositi već sada

haljinapost6

Tjedan visoke mode u Parizu je iza nas, a luksuzne kreacije su savršeni uvod za sanjarenje o proljeću koje je pred nama. Ljubiteljice haljina znaju da je ovaj odjevni komad ubrzo postaje sastavnim dijelom njihove garderobe. Osim što su udobne i praktične, izgledaju ženstveno, a oko kreiranja ostatka garderobe se uz odgovarajuću haljinu, ne trebate previše truditi.  Svi željno iščekujemo toplije dane, a high street brendovi i renomirana dizajnerska imena već su podijelili svoju viziju proljeća. U vrijeme kada se i priroda budi, budite u skladu s njom! Utjecaj street style-a ostavlja svoj trag i na formiranju trendova, a mnogi dizajneri takav pristup modi recikliraju i nadolazeće sezone. Masovna, svakodnevna odjeća tako postaje jednostavna, praktična i pristupačna.  Specifičnost ovih modela haljina je u tome što ih možete nositi u svim prigodama, a upravo je to ono što ih čini tako poželjnima.

haljinepost5

Modni igrokaz rafiniranih krojeva i ženstvenih tekstura,  dočaravaju suvremenu ženu, neopterećenu i suvremenu. Mekane teksture, lagani materijali i topli pamuk neće vas razočarati. Haljine inspirirane estetikom i tkaninama 60-ih godina, te trendi modni dodaci, stvorit će intrigantni romantičan styling koji je nosiv od dnevnih pa sve do večernjih prigoda. Minimalizam svoj utjecaj ostavlja kroz stroge krojeve i detalje na haljinama.  A svaku fashionisticu obradovat će i rapsodija boja koju pojedini modeli donose. Čini se da nas proljeće neće razočarati, a boho stil prisutan i u jesenskim danima, proteže se i nadolazećim kolekcijama.

Ako tražite haljine koje možete nositi od jutra do večeri, u opuštenim kao i u formalnijim situacijama, zavirite u našu galeriju.

Foto: Imaxtree

Komentari