Basic njega za zaštitu od sunca

seafolly

Pripremate li odlazak na ljetovanje, otprilike već znate bez kojih proizvoda ne možete krenuti na svoj godišnji odmor. Jedan od njih je zaštita od sunca, koja zahvaljujući brojnim inovacijama u kozmetičkoj industriji danas dolazi u širokom spektru proizvoda, struktura, tekstura i efekata. Klasične kreme za sunčanja konkurenciju su dobile u najfinijim sprejevima i losionima, koji više nemaju isključivu funkciju zaštite kože od štetnih učinaka UV-zraka, već ju i hrane, njeguju te umiruju.

proizvodi za suncanje

Lako upijajuće teksture koje ne ostavljaju trag na koži i koje odbijaju UVA i UVB zrake, omiljena su zaštita od sunca i ujedna ona koja će naposljetku ljetovanja rezultirati ujednačenim tenom zdravog izgleda. Poznati beauty brendovi nude šarolike proizvode i svojom ponudom pokrivaju sve tipove kože, a naročito one svijetle, osjetljive i sklone alergijama, koje pod djelovanjem sunčevih zraka itekako mogu osjetiti posljedice.

Što je veći faktor, to ćete dulje moći na miru uživati u svim čarima sunčanog dana na plaži, a veći zaštitni faktor svakako se preporučuje na početku izlaganja suncu, kada je koža još jako svijetla. U prodaji ćete naći mnogo proizvoda koji se opisuju vodootpornima, no bez obzira na to, nakon svakog kupanja ponovno nanesite kremu ili losion. Za kraj, nemojte zaboraviti na potrebe tetovirane kože i odaberite proizvod koji će zaštiti vašu tetovažu od promjene boje i blijeđenja, poput That’so All In One Tattoo suhog ulja. Osim njega, u galeriji u nastavku pronađite 15 proizvoda za zaštitu od sunca.

Komentari