15 godina televizije Nova TV

Najgledanija televizija u Hrvatskoj, Nova TV, velikim partyjem proslavila je 15 uspješnih godina rada. Poznati gosti iz političkog i poslovnog svijeta dupkom su napunili Kineski paviljon Zagrebačkog velesajma gdje je održana velika proslava.

Mirna Medaković, Momčilo Otašević i Ana Stunić

Mirna Medaković, Momčilo Otašević i Ana Stunić

Tema večeri bila je Nova era – pa je tako više od 500 gostiju imalo priliku premijerno vidjeti izgled novog Dnevnika Nove TV i družiti se s najjačim TV licima zabavnog i informativnog programa u zemlji. Na najbolji je tako način obilježeno 15 godina postojanja Nove TV, koja je u ovom razdoblju prešla dalek put – od prve komercijalne televizije u Hrvatskoj do lidera na medijskom tržištu.

Mia Kovačić

Mia Kovačić

Goste su nastupom iznenadile zvijezde prve sezone showa Tvoje lice zvuči poznato – Andrea Andrassy kao Katy Perry i Baby Dooks kao Michael Jackson. Podsjetnik na show oduševio je goste, dokazujući da se uistinu radi o formatu koji je pomaknuo granice zabavnog programa. U prosjeku, svaku od epizoda prve sezone Tvoje lice zvuči poznato gledalo je više od milijun gledatelja, čineći ga najgledanijom zabavnom emisijom u posljednjih sedam godina. Taj uspjeh zasigurno će nastaviti i u novoj sezoni, koja kreće već od ove nedjelje.

Janko Popović Volarić

Janko Popović Volarić i Tijana Pečenčić

Proslavi 15 godina uspješnog rada Nove TV pridružili su se brojni poznati gosti kao i zaštitna lica Nove TV. Poznata lica s malih ekrana bila su tako na svakom koraku – kroz program su goste proveli Marija Miholjek, Saša Kopljar, Mislav Bago, Ivana Petrović, Milan Sijerković, Dario Brzoja, Damjana Ćurkov, Andrija Jarak, Mia Kovačić i Igor Mešin.  Oduševljenje je izazvao nastup jedne od najvećih hrvatskih glazbenih zvijezda – Gibonnija, a goste je do ranih jutarnjih sati zabavljao DJ dvojac Tom Tom.

nova tv (4)

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

nova tv (7)

Andrija Jarak i Ksenija Kardum

nova tv (1)

Komentari