15 čipkastih haljina za svaku prigodu

cipkapost

Romantični modeli haljina u fokusu su ovog proljeća, a omiljeni su među fashionisticama koje preferiraju praktične komade koji izgledaju elegantno u svakoj prigodi. Čipka je svoj povratak doživjela posljednjih sezona, nosimo je podjednako i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, stoga se za nju slobodno može reći da je na vrhu liste najpoželjnijih materijala.

Ovaj renesansni materijal je baza kreacija modnih kuća kao što su Elie Saab, Valentino i Dolce & Gabbana, koje mame uzdahe na crvenom tepihu. Zahvaljujući oživljenoj popularnosti dobila je i par preinaka te tako postala ukras koji može krasiti gotovo svaki komad odjeće, ali i modne dodatke. Nama se posebno ove sezone sviđaju čipkaste bluze peplum kroja, ali i haljine dužine do ispod koljena koje laskaju ženskoj figuri.

cipkapos2

Volimo je i na suknjama, posebice u crvenim tonovima, ali i kratkim hlačicama koje će nam odlično poslužiti za noćne izlaske. Haljina je uvijek spas u danima kada želite izgledati dotjerano s malo truda, a čipkasti detalji cijeloj priči samo daju elegantan i sofisticiran prizvuk. Kada su u pitanju svečane prigode, s crnom čipkom ne možete pogriješiti, no pastelni tonovi joj jednako dobro pariraju.

Duge haljine, modeli dužine do ispod koljena, kao i oni kratki, elegantnog ili opuštenog boho stila, s volanima, naglašenim strukom ili visokim izrezima u srži su ove sezone. Ako ste do sada zazirali od čipkastih modela, haljine iz naše galerije će vas natjerati da promijenite mišljenje!

Komentari