10 Topshop haljina s printom

Haljina s printom jedan je od onih odjevnih komada zahvaljujući kojem ste odmah spremne za izlazak. Cipelama, modnim dodacima i izborom jakne mijenjate sveukupan dojam, no ona je brzinsko rješenje za trenutke kada ne znate što odjenuti. Ove jeseni uživamo u povratku print haljina u zagasitim nijansama, onih u boho stilu, modela s otkrivenim ramenima i košulja-haljina.

topshop1

Poznati high street brend, Topshop, jedan od vječno omiljenih brendova, kako među modnim insajderima tako i svima onima koji naprosto vole nosive i posebne komade, donosi odlične print modele za ovu jesen. Na većini modela prevladavaju cvjetni modeli, lišće i jesenske boje poput senf žute, tamno zelene, zagasito narančaste i crvene. Haljine s dugim rukavima krase remeni oko struka i retro način kopčanja, dok žene koje vole dužinu ispod koljena mogu birati donji dio s razrezom ili naprosto onaj tulipan kroja.

Print haljine nikada ne izlaze iz mode, baš suprotno, svake sezone vraćaju se jednako moćne i atraktivne. Inspirirajte se modelima s potpisom brenda Topshop!

Komentari