Lakovi u ‘it’ boji jesenske sezone

nokti

Poznato je kako s promjenom sezone iz toplije u hladniju do izražaja sve više dolaze zagasite boje, a tipični jesenski tonovi iz godine u godinu su oni smeđe, crvene i ljubičaste boje. Ista atmosfera zavlada i u svijetu ljepote; lakovi za nokte, primjerice, biraju se iz nešto smirenijeg spektra boja, koji se uklapa uz tonove odjeće koju u hladnijim danima uobičajeno nosimo.

No, zato što su prigušeni, jesenski lakovi za nokte ne moraju biti nimalo dosadni. Primjer je to smaragdno zelene boje, koja je poharala modne piste za jesen/zimu 2016./2017., a sada dominira i kada je u pitanju ‘nail art’ te spremno konkurira uvijek popularnoj boji vina.

hbz-fall-nails-deborah-lippmann-wild-thing-gel-lab-pro-nail-polish

Deborah Lippmann – Wild Thing

Nijanse smaragdno zelene variraju od brenda do brenda – poneki joj dodaju još plavog pigmenta, poneki ju zamišljaju vrlo svijetlu, a neki ju vide vrlo zagasito, s primjesama crne ili sive boje. Razlikuju se i krajnji efekti; od kompletno mat do onog mega popularnog, glitterastog, koji će djelovati kao da na noktima doista nosite najsjajnije dragulje. Izbor lakova u najpoželjnijoj boji jeseni pronađite u nastavku:

ysl-76-fur-green

YSL – 76 Fur Green

stay-off-the-lawn-opi

O.P.I – Stay Off The Lawn

burberry-dark-forest-green

Burberry – Dark Forest Green

jin-soon-tila

Jin Soon – Tila

essie-trophy-wife

Essie – Trophy Wife

mac-rich-kids-blues

M.A.C – Rich Kids Blues

god-save-the-green

Bourjois – God Save The Queen

rimmel-green-with-envx

Rimmel – Green With Envy

sally-130

Marc Jacobs – 130 Sally

Foto: IMaxTree

Komentari