10 savjeta za zdravlje i ljepotu poznate vizažistice Bobbi Brown

Bobbi Brown je poznata američka vizažistica koja je sad već davne 1991. godine osnovala svoj brend. Bobbi prenosi ideju prirodne ljepote i samouvjerene žene. Njezina filozofije je jednostavna „Vjerujem da žene žele izgledati kao one, samo ljepše i sigurnije.“

11334395_1616787908577357_1434345234_n

Jedite ispravno

Odaberite voće, povrće, cjelovite žitarice i nemasne proteine poput piletine, robe i graha. Bademi i tamna čokolada (u manjim količinama) su dobri za grickanje.

Krećite se
Redovita tjelovježba ne čini vas samo snažnom i vitkom, nego također utječe na vaše raspoloženje, smanjuje stres i omogućuje dobar san. Kad se osjećam loše dan započinjem vježbanjem. Osobno volim kako moja koža izgleda nakon joge. Iskreno vjerujem da je ljepota kombinacija onoga što stavljate na lice i kako tretirate svoje tijelo.

povrće

Pijte dovoljno vode
Voda je neophodna za dobar izgled i zdravlje, stoga se trudite piti najmanje 8 čaša vode dnevno.

Čuvajte svoju kožu
Izlaganje kože suncu glavni je uzrok starenja kože. Korištenje zaštitnog faktora obavezno je tijekom cijele godine.

Smijte se i dišite – moja osobna tajna.

DFS+Set

Stisnite usne
Za prirodno obojen izgled usana, nanesite puno ruža na donju usnu i stisnite usne jednu o drugu. Olovkom ili kistom za usne popunite praznine. Za puniji izgled usana nanesite sjajilo na sredinu usana.

Postignite ravnotežu
Ukoliko želite naglasiti oči, usne našminkajte prirodnije i obrnuto. Pravilo je da naglasak stavite ili na usne ili na oči. Uvijek započinjem s nanošenjem korektora na područje ispod očiju. Oči volim istaknuti Long Wear Gel Eyelinerom u crnoj boji.

HydratingSkinCareA

Manje je više kada je riječ o olovci za oči, gornja linija trepavica trebala bi biti više naglašena od donje linije.

Budite dobri prema sebi
Umjesto da se fokusirate na ono što vam se ne sviđa na vama, usredotočite se na ono što vam se sviđa i izvucite najviše iz toga. Koristite make up da naglasite ono što vam se sviđa, a ne da prekrijete ono što ne volite. Ne kraju, biti lijepa ne znači biti savršena.

Foto: Shutterstock/Instagram

Komentari