10 odličnih maskara za postizanje volumena

maskarepost

Nije važno koju dekorativnu kozmetiku koristite, jer sigurno ne postoji žena koja u svojoj kozmetičkoj torbici nema maskaru. Svoj statusni simbol duguje upravo lakoći nanošenja, a pristaje svima te ju možete ukomponirati u svaki look. Maskara ne zahtijeva neke posebne vještine, a rezultati koji se od nje traže su uvijek isti – duge i guste trepavice. Bilo da posjedujete već arsenal maskara ili tražite novu, volumen je ono čemu teži većina žena.

kristen

Ovo je magičan makeup proizvod, a danas na tržištu postoji cijeli spektar boja, različitih četkica i formula. Kod masakra za volumen ili produljivanje međutim treba voditi računa o tome kakve su vaše prirodne trepavice. Ako planirate u shopping po ovakvu maskaru, a imate guste trepavice, pazite da ne napravite kontra efekt pa one postanu slijepljene.

Osim što trebate dobro poznavati svoje trepavice i biti objektivni kada kupujete maskaru, morate znati što očekivati od određenog proizvoda. Maskare koje jamče punoću i wow efekt najčešće su crnog pigmenta, a mnoge od njih su i vodootporne što ih čini još poželjnijima u svakoj kozmetičkoj torbici, posebice za večernje izlaske. Četkice su dizajnirane tako možete postići volumen bez grudica.

Ako ste među onima koji vole igrati na sigurno kada se radi o kozmetici, maskara u boji se teško ikada našla u vašoj make-up torbici. Ipak, hit iz devedesetih se polako vraća na listu beauty trendova, a pritom možete izgledati jako chic i nimalo ekscentrično. Klasičarke ipak preferiraju tamnije tonove smeđe i crne kako bi svojim očima podarile blistavi pogled. U našoj galeriji pronađite 10 odličnih maskara s kojima možete naglasiti oči ovog proljeća!

Komentari