10 laganih ljetnih podloga za lice

puder

U idealnom slučaju, ljeti se pozdravljamo s teškim make upom i dopuštamo svome licu da napokon prodiše. Prirodni i prozračni tenovi imperativ su ljetne sezone, no kada se hvatamo u koštac s prištićima, aknama, crvenilom i pigmentacijskim mrljama, potrebno je pomiriti visoke temperature i vlagu u zraku s proizvodom koji će omogućiti prikrivanje nesavršenosti na površini kože lica.

Imajući na umu činjenicu da potrošačice uglavnom izbjegavaju kupnju nekog konkretnog make upa u ljetnim mjesecima, poznati beauty brendovi već godinama predano rade na razvijanju proizvoda koje će žene bez sustezanja koristiti i u toplijim danima. Upravo su zahvaljujući njima podloge ljeti prestale biti tabu tema, a želite li bolje prekrivanje nedostataka na licu i bolje ujednačavanje tena, na tržištu ćete trenutno pronaći širok asortiman tekućih pudera laganih poput pera koji nisu opterećujući za kožu.

puder2

Kada je riječ o ljetnom make upu, ključna stvar je potražiti pudere čija formula nije na uljnoj, već na vodenoj bazi i koja je fluidne i prozračne teksture, kako bi koža ispod nje mogla normalno disati. Moderne ljetne serum podloge dolaze i s bogatim njegujućim sastojcima, imaju anti-age svojstva i zaštitni faktor kojim štite kožu od utjecaja štetnih sunčevih zraka, a uz to odlično prekrivaju (svakako bolje od toniranih krema) i postojane su na licu, bez nakupljanja na kritičnim zonama lica. U dodiru s kožom brzo se suše, lako razmazuju i za sobom ostavljaju besprijekoran finish. U nastavku u galeriji pronađite 10 podloga za ljetni make up look.

Komentari